Resultaten voor pita antwerpen

 
pita antwerpen
Sababa Pita-Falafel Shoarma Grill, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Ook zijn de prijzen zeer goed, zeker voor centrum Antwerpen. 5 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. De gezelligste en lekkerste pitazaak. De gezelligste en lekkerste pita zaak van Antwerpen. De eigenaars staan zelf in de zaak en de bediening is zeer vriendelijke.
Antwerpse pitazaak krijgt vermelding in GaultMillau Binnenland Nieuws HLN.
Het restaurant kreeg 13 op 20 in de gids, meteen goed voor de allereerste notering van een pitazaak in de gids. Finjan" is met voorsprong het beste pita-adres van Antwerpen, klinkt het in GaultMillau. Gerechten" uit het Midden-Oosten worden met veel gevoel voor authenticiteit gebracht."
Pita Restaurant Sphinx De beste Pita Restaurant van Antwerpen en omstreken!
Pita Restaurant Sphinx. De beste Pita Restaurant van Antwerpen en omstreken! Pita Restaurant Sphinx is met succes al meer dan 10 jaar gevestigd op de Bredabaan te Merksem. Met deze website bieden wij u een kennismaking met ons spraakmakend restaurant.
Pita is geen junkfood Antwerpen De Standaard.
Haast iedereen zit er op aanraden van GaultMillau. Valt niet te vergelijken met wat wij kennen als pita, vertelt de familie-Hoefkens uit Reet. Wij zijn speciaal voor deze pitazaak naar Antwerpen gereden en komen zeker nog terug. Deze zaak verdient een plaats in de gids.
Antwerpse pitabar in GaultMillau Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Antwerpse pitabar in GaultMillau. Antwerpen Een opvallende plaats in de GaultMillau was maandag weggelegd voor het pitarestaurant Finjan op het Antwerpse Zuid met een score van 13 op 20. Het is de eerste keer dat een pitabar wordt vermeld in de bekende culinaire gids.
Pita Huis Blauwwater Italiaanse Pizza, Italiaans, Egyptisch, Vegetarisch, Salade, Pita/Kebab bestellen.
Kalkoen schotel super met kaas. champignons, paprika, ui, mais, kaas. Lunch / ontbijt. Online eten bestellen. Pita Huis Blauwwater. Lange Leemstraat 120 2018 Antwerpen. 0486 07 49 68. Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door pizza.be. 2013 Pizza.be Mediterraans bestellen.
Muradim in Antwerpen, Gijzelaarsstraat 4, telefoon: 03/237 met openingsuren Pitta.
Uw zaak gratis aanmelden. Vind een handelaar in Antwerpen. Andere belangrijke handelaars. Gijzelaarsstraat 4 2000 Antwerpen. Klik voor telefoon Telefoon: 03/237 05 33. Pitta in Antwerpen. Ontdek andere handelaars in de buurt van Muradim in Antwerpen. BTW nummer opzoeken. Dokter van wacht.
beste pita zaak in antwerpen Reizigersbeoordelingen Finjan TripAdvisor.
beste pita zaak in antwerpen. Dit is zonder twijfel de beste pita zaak in antwerpen, Uitzonderlijke lekkere humus. Ik heb ongeveer 80% van de gerechten geproefd en, alles is even lekker. Stel een vraag over Finjan. 1 Bedank HERVE D.
Mama's' Garden En toen was er een pita.
Het shoarmavlees wordt dagdagelijks eigenhandig op het spit aangebracht na het bekruiden met een eigen kruidenmix waardoor ons shoarmavlees heel zacht en lekker wordt. Zowel de kip als de kalkoen wordt ook met een eigen recept van kruidenmix gekruid en geserveerd aan onze klanten.
Pita restaurant Antwerpen goudengids.be.
8 Alaturka Pita. Driekoningenstraat 67, 2600 Berchem Antwerpen. De Robianostraat 48, 2150 Borsbeek. De Robianostraat 48, 2150 Borsbeek. 11 Pita-Grill Cleopatra. Antwerpsestraat 102-104, 2640 Mortsel. 12 Goeminne Eric. Guido Gezellelaan 5, 2640 Mortsel. a la carte. 13 Pain Pita Deluxe.
Pita Antwerpen Finjan.
Van een gewone pita in Antwerpen tot de meest complexe gerechten uit het Midden Oosten: daarvoor kunt u terecht bij Restaurant Finjan. Om op voorhand al uw keuze te maken, hebben wij hieronder onze volledige menukaart weergegeven. Kijk er al eens rustig door.

Contacteer ons

pizza pizza ninove
eten online
pita antwerpen
bestellen eten
Pizza Berchem
pizza temse
pizza zwevegem
eten leveren aan huis
eten thuisbezorgd
pizza phone montignystraat
donerix
Pizza thuislevering
domino pizza merksem
bezorgen eten