Meer resultaten voor chopin brasschaat

 
chopin brasschaat
CHOPIN Brasserie Restaurant Brasschaat 2930.
Restaurants 2930 BRASSCHAAT CHOPIN. Heel goed 8.0 Score van 2 beoordelingen. Mug in de puree geen excuses van de bediening. Ben deze middag, vrijdag 18 december 2015 met 2 vriendinnen gaan lunchen in de Chopin. Met 2 bestelden we ieder een vispan, de dagschotel van de dag.
Brasserie chopin, Brasschaat Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Een vaste waarde in Brasschaat. Voor een lekkere dagschotel kan je hier al vele tientallen jaren terecht. De" Chopin" is een begrip in Brasschaat en daardoor is de zaak de hele dag door goed bevolkt want je kan er ook terecht voor een koffie, een frisse pint of een zwaarder.
Home Brasserie, Restaurant Chopin te Brasschaat.
Van harte welkom. Bekijk onze menukaart. Bij Brasserie Chopin kan je steeds terecht voor een zakenlunch, een diner met vrienden of een intiem etentje. 2017 Brasserie Chopin Bredabaan 296 2930 Brasschaat Tel: 03 651 44 10 Website by Procor. Scroll naar bovenzijde.
Chopin in Brasschaat, Bredabaan 296, telefoon: 03/651 met openingsuren Tavernes.
Een gezellig bar café in het centrum van Brasschaat waar persoonlijke aandacht en een gezellige sfeer voorop staan. Een gesprek aan de bar, een lekker speciaal biertje drinken, de krant lezen of een lekkere snack eten, dat kan hier allemaal. Ontdek andere handelaars in de buurt van Chopin in Brasschaat.
Tweetal overvalt taverne Chopin Brasschaat Gazet van Antwerpen.
Brasschaat Twee mannen getooid met een pet, gekleed in legerkledij en met plastic handschoenen aan vielen dinsdagochtend net na middernacht de bekende taverne Chopin aan de Bredabaan in Brasschaat binnen. Het was net voor sluitingstijd en de laatste klanten hadden de horecazaak net verlaten.
Chopin Brasserie, Brasschaat Tel: 036514. Tavernes goudengids.be.
Een recensie schrijven? Bredabaan 296, 2930 Brasschaat. 03 651 44 10. 03 653 07 37. Diet in the Box. Andere interessante bedrijven in de buurt. Karekiet 1, 2970 Schilde. 12 november 2015. Manfred van Rompaey. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.
Chopin Dagmenu's.'
HET RIJK DER ZINNEN. t Boothuis Nieuwpoort. Bredabaan 296 2930 Brasschaat. In de buurt van. Bij Brasserie Chopin kan je steeds terecht voor een zakenlunch, een diner met vrienden of een intiem etentje. Hoe werkt het. Tel: 0470/ 59 54 70.
Restaurant Chopin restaurant Chopin in Brasschaat Reserveer een restaurant online.
Terug naar de resultatenpagina. Uitrustingen en Diensten. Betalingswijze: American Express, Diners Club, Master Card, Visa. Dagschotels aan 8 eur, maandelijks nieuwe suggesties, specialiteit vleesschotels, diverse snacks. Gebruiksvoorwaarden en bepalingen Privacy FAQ Over Restobookings. Top 10 per provincie Homepage Mijn reservatie Sitemap RestoBookings.fr RestoBookings.lu.

Contacteer ons

chopin brasschaat
pizza talia ekeren
brasschaat eten
pizza service antwerpen schijnpoort
pizza vilvoorde
pizza lokeren
kapelsesteenweg
pizza destelbergen
pizza napoli eine
pizza beveren
pizza phone turnhout